Mancaruri din peste

Somn la ciptor cu ciuperci Ingrediente:

•1 kg somn;
•200 grame de ceapa;
•1 cutie de 250 grame de ciuperci conservate
•piper boabe
•piper pisat
•patrunjel
•2 linguri de pasta de rosii
•150 ml ulei
•100 ml vin alb sec
•100 ml apa calduta.
Mode de preparare

Pestele se curata, se împarte în portii, se sareaza si se lasa sa se scurga. Ceapa se taie marunt si se caleste în 100 ml ulei, peste care se pun ciupercile taiate. în acest sote se toarna bulionul, vinul si apa si se lasa sa dea un clocot. Se unge o tava cu ulei, se presara câteva boabe de piper, se aranjeaza bucatile de peste, peste care se varsa sosul de ciuperci, se presara sare, piper pisat, patrunjel tocat marunt. Se coace la cuptor circa 35 de minute. Somul se serveste cald, cu patrunjel tocat pe deasupra.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one